DAYADEDIKASIDINAMIK

 

INFOTERKINI

Monday, July 27, 2009
SUKID (SUKAN INTER D)


SUKID telah dijalankan pada 17-19 Julai 2009 dan dianjurkan oleh EXCO Sukan dan Rekreasi.Terdapat beberapa acara yang dijalankan iaitu bola sepak 9 sebelah,bola jaring, bola tampar lelaki dan wanita serta futsal.Peserta yang mengambil bahagian iaitu pelajar-pelajar senior dan pelajar tahun 1.





Keputusan perlawanan..

Bolasepak

= senior (4) vs Junior(4)

Bolajaring

= Junior johan

Bolatampar lelaki

= Junior johan

Futsal

= senior johan

Bolatampar wanita

= seri


9 Comments:
Blogger akugilagardenia said...

npe letak gmbar pemain bola jek?

July 27, 2009 at 9:06 AM  
Blogger Muaz said...

sebab gambar utk bola jaring dorang tak bagi..kedekut kot..hahahaah

July 27, 2009 at 11:33 AM  
Blogger akugilagardenia said...

selain bola jaring?
xkn xminx
xminx mcm ne dorang nk bg

July 28, 2009 at 7:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

pandai2 la dorg nak bg, xkn tu pun nk mntk...np ko sibuk sgt ni?

July 28, 2009 at 11:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

adela gmbr 2 tp ntah cmne xde kt cni...result blajring 2 slh..bkn junior yg mng tp senior...huhuhu

July 29, 2009 at 3:51 AM  
Blogger akugilagardenia said...

pehal lak ko nk mara2
aku dak burhan gak
lantak aku la
nk mara2 lak
aku tny jek
jgn aa lelebih sgt

July 29, 2009 at 5:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

alala..jgnla gaduh wei..rilex k..hehe..peace^!^

July 30, 2009 at 9:10 AM  
Blogger akugilagardenia said...

entah sape yg balas tu tgh period kot time tu.
hahahahaha

July 31, 2009 at 9:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

hmm..setahu ak bola jaring 2 senior y mng..baik buat pmbtln..kang marah senior2 burhan

August 3, 2009 at 5:13 AM  

Post a Comment

<< Home


CERITAKBH

Kolej ini telah mengabadikan nama seorang tokoh iaitu Dr.Burhanuddin Al-Helmi. Seorang Profesor, Pejuang Kemerdekaan Malaysia dan juga merupakan cendekiawan negara yang terkenal. Kolej Burhanuddin Helmi mampu menampung sejumlah lebih kurang 800 orang dalam sesuatu masa.


HUBUNGIKAMI

Jika anda mempunyai sebarang info / cerita menarik untuk dikongsi bersama. sila hubungi bloger D'GATOR ONLINE di dgators08@gmail.com

Custom Search

Paparan terbaik dengan menggunakan Internet Explore

BORAKSANTAI

JARINGANLUAR


UKM Aspirasiku
MeltyMedian Studio
Syafiq Nazmi
Youth Malaysia
Asia Partime
Campus Life
Alifah Amelya
Mazuwan Murad
Faez Fakharie

TAJUKARTIKEL


Powered by Blogger

Burhan at Friendster

site stats