DAYADEDIKASIDINAMIK

 

INFOTERKINI

Monday, July 27, 2009
MAJLIS BBQ SISWI 2009

Pada 18 Julai 2009 yang lalu bertempat di Gelanggang Badminton Siswi telah diadakan Majlis BBQ Siswi yang dianjurkan oleh EXCO Hal Ehawal Siswi. Majlis yang dianjurkan pada malam tersebut mendapat sambutan yang menggalakkan daripada setiap pihak yang terbabit serta dimeriahkan lagi dengan kehadiran ibunda tercinta iaitu Puan Wangi, isteri kepada ayahanda pengetua Prof. Madya Dr.Kadderi Md. Desa. Majlis ini diadakan bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan antara siswi di kolej Burhanuddin Helmi disamping memperkenalkan junior kepada senior.Selain itu majlis ini juga bertujuan untuk memperkenalkan pelajar siswi kepada felo-felo dan juga barisan JAKSA yang baru.


2 Comments:
Anonymous Anonymous said...

siswa leh join x?

or siswi jew... huhu...

July 27, 2009 at 7:33 AM  
Blogger Muaz said...

Siswa pun nak gak join..hahaha...

July 27, 2009 at 8:35 AM  

Post a Comment

<< Home


CERITAKBH

Kolej ini telah mengabadikan nama seorang tokoh iaitu Dr.Burhanuddin Al-Helmi. Seorang Profesor, Pejuang Kemerdekaan Malaysia dan juga merupakan cendekiawan negara yang terkenal. Kolej Burhanuddin Helmi mampu menampung sejumlah lebih kurang 800 orang dalam sesuatu masa.


HUBUNGIKAMI

Jika anda mempunyai sebarang info / cerita menarik untuk dikongsi bersama. sila hubungi bloger D'GATOR ONLINE di dgators08@gmail.com

Custom Search

Paparan terbaik dengan menggunakan Internet Explore

BORAKSANTAI

JARINGANLUAR


UKM Aspirasiku
MeltyMedian Studio
Syafiq Nazmi
Youth Malaysia
Asia Partime
Campus Life
Alifah Amelya
Mazuwan Murad
Faez Fakharie

TAJUKARTIKEL


Powered by Blogger

Burhan at Friendster

site stats