DAYADEDIKASIDINAMIK

 

INFOTERKINI

Sunday, November 2, 2008
PEKELILING CUTI SEMESTER

1. TARIKH AKHIR PENGINAPAN SEMESTER I DAN TINGGAL DI LUAR SEMESTER I, SESI 2008-2009.

A. TARIKH AKHIR PENGINAPAN SEMESTER I, SESI 2008-2009 ADALAH PADA 22 NOVEMBER 2008 (SABTU). SILA BAWA BERSAMA KUNCI BILIK SEMASA PENDAFTARAN KELUAR. BAGI PENGHUNI BLOK K11B ANDA DIMINTA MEMBAWA LANGSIR SEMASA PENDAFTARAN KELUAR.

B. PELAJAR YANG GAGAL MEMBUAT PENDAFTARAN KELUAR DAN TIDAK MENYERAHKAN KUNCI BILIK AKAN DI KENAKAN DENDA DAN CAJ PENGINAPAN SEPANJANG CUTI SEMESTER.

C. BORANG PERMOHONAN PENGINAPAN LUAR SEMESTER BOLEH DIAMBIL PADA 01 HINGGA 15 NOVEMBER 2008 DI KUANTER PEJABAT KBH DAN MEMULANGKAN BORANG YANG TELAH LENGKAP ISI. PENDAFTARAN MASUK LUAR SEMESTER MULAI 23 NOVEMBER 2008 (AHAD) BERMULA JAM 9.00 PAGI.

D. PENGINAPAN TINGGAL LUAR SEMESTER I INDIVIDU (TESIS SAHAJA) DAN PELAJAR YANG TERLIBAT DALAM AKTIVITI/PROGRAM JAKSA DAN UNIVERSITI SAHAJA YANG DIBENARKAN TINGGAL DI KOLEJ.

E. PASTIKAN BILIK BERADA DALAM KEADAAN BERSIH DAN TIADA SEBARANG KEROSAKAN YANG DISENGAJAKAN TERHADAP PERALATAN/PERABUT DIDALAMNYA. DENDA KEBERSIHAN AKAN DIKENAKAN SEBANYAK RM50.00 DAN DENDA KEROSAKAN DICAJ MENGIKUT HARGA PERALATAN TERSEBUT.

2. KELANGKASAR/STOR

A. TEMPAHAN KELANGKASAR BOLEH DIBUAT MULAI 05 NOVEMBER 2008 (RABU) DENGAN KADAR BAYARAN RM5.00 (SEPANJANG CUTI) YANG BOLEH DIBUAT DI KAUNTER PEJABAT KOLEJ.

B. UNTUK MAKLUMAN STOR DI BLOK ASRAMA K11B TIDAK DIBUKA KERANA KERJA-KERJA NAIKTARAF AKAN DIJALANKAN PADA CUTI SEMESTER INI.

C. STOR HANYA DIBUKA DI PANGSASISWA K10A HINGGA K10L UNTUK PELAJAR LELAKI, BAGI PELAJAR PEREMPUAN ANDA BOLEH MENYIMPAN BARANG DI STOR PANGSASISWI K12A HINGGA K12F SAHAJA.

3. PERALATAN KOLEJ

KETUA BLOK DAN KETUA PARAS HENDAKLAH MENYERAHKAN PERALATAN SEPERTI CEREK, SETERIKA DAN PAPAN PENGGOSOK SELEWAT-LEWATNYA PADA 14 NOVEMBER 2008 (JUMAAT).

4. PENDAFTARAN SEMESTER II, SESI 2008-2009

PENDAFTARAN MASUK KOLEJ SEMESTER II, SESI 2008-2009 ADALAH PADA 29 DISEMBER 2008 (ISNIN) HINGGA 31 DISEMBER 2008 (RABU). SELEPAS TARIKH TERSEBUT TAWARAN PENGINAPAN AKAN TERBATAL. RAYUAN BOLEH DIBUAT DENGAN DENDA RM25.00 TERTAKLUK KEPADA KEKOSONGAN.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home


CERITAKBH

Kolej ini telah mengabadikan nama seorang tokoh iaitu Dr.Burhanuddin Al-Helmi. Seorang Profesor, Pejuang Kemerdekaan Malaysia dan juga merupakan cendekiawan negara yang terkenal. Kolej Burhanuddin Helmi mampu menampung sejumlah lebih kurang 800 orang dalam sesuatu masa.


HUBUNGIKAMI

Jika anda mempunyai sebarang info / cerita menarik untuk dikongsi bersama. sila hubungi bloger D'GATOR ONLINE di dgators08@gmail.com

Custom Search

Paparan terbaik dengan menggunakan Internet Explore

BORAKSANTAI

JARINGANLUAR


UKM Aspirasiku
MeltyMedian Studio
Syafiq Nazmi
Youth Malaysia
Asia Partime
Campus Life
Alifah Amelya
Mazuwan Murad
Faez Fakharie

TAJUKARTIKEL


Powered by Blogger

Burhan at Friendster

site stats