DAYADEDIKASIDINAMIK

 

INFOTERKINI

Wednesday, October 15, 2008
AWAS:KES KECURIAN!
Sejak kebelakangan ini banyak kes kecurian beraku di kolej terutamanya di Flatlet lelaki. Sehingga kini di laporkan sebanyak 4 kes kehilangan laptop dan satu komputer di bilik JAKSA. Empat kes kehilangan laptop berlaku pada waktu siang ketika tiada penghuni dibilik.

Disini suka saya mengingatkan kembali kepada warga kolej supaya berjaga-jaga dan menyimpan barang berharga terutamanya laptop di tempat yang selamat. Pintu bilik hendaklah sentiasa dikunci jika keluar. Digalakkan supaya tidak meninggalkan laptop jika keluar dan memasang 'lock' di laptop. Perhatikan orang-orang yang tidak dkenali atau mencurigakan yang memasuki blok.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home


CERITAKBH

Kolej ini telah mengabadikan nama seorang tokoh iaitu Dr.Burhanuddin Al-Helmi. Seorang Profesor, Pejuang Kemerdekaan Malaysia dan juga merupakan cendekiawan negara yang terkenal. Kolej Burhanuddin Helmi mampu menampung sejumlah lebih kurang 800 orang dalam sesuatu masa.


HUBUNGIKAMI

Jika anda mempunyai sebarang info / cerita menarik untuk dikongsi bersama. sila hubungi bloger D'GATOR ONLINE di dgators08@gmail.com

Custom Search

Paparan terbaik dengan menggunakan Internet Explore

BORAKSANTAI

JARINGANLUAR


UKM Aspirasiku
MeltyMedian Studio
Syafiq Nazmi
Youth Malaysia
Asia Partime
Campus Life
Alifah Amelya
Mazuwan Murad
Faez Fakharie

TAJUKARTIKEL


Powered by Blogger

Burhan at Friendster

site stats