DAYADEDIKASIDINAMIK

 

INFOTERKINI

Saturday, August 15, 2009
PERLAWANAN PERSAHABATAN BOLA SEPAK KBH DAN KAB UKM


Pada 12 Ogos 2009 baru-baru ini bertempat di Dataran Pavillion Universiti Kebangsaan Malaysia telah berlangsung Perlawanan Bola Sepak Persahabatan antara Kolej Burhanuddin Helmi(KBH) dan Kolej Aminudin Baki(KAB).Perlawanan ini bertujuan sebagai pemanas badan sebelum pasukan Bola Sepak Kolej Burhanudin Helmi menyertai perlawanan bola sepak pada hari berlangsungnya Sukan Universiti Kebangsaan Malaysia(SUKEM) akan datang di samping memilih pemain yang berkebolehan untuk mewakili kolej pada hari sukan itu nanti.


KBH dan KAB sememangnya kerap mengadakan perlawanan bola sepak persahabatan untuk mencungkil bakat dalam kalangan pelajar kolej masing-masing di samping dapat mengeratkan silaturrahim antara pelajar-prlajar. Bola sepak yang bermula pada jam 5.30 petang melibatkan 30 minit separuh masa.Setelah sejam bermain, segala penat lelah dan keringat dicurahkan, keputusan perlawanan memihak kepada pemain yang memakai jersey berwarna biru muda iaitu pemain dari KBH iaitu KBH 4-3 KAB.


Tahniah kepada semua pemain terutama pemain dari KBH. Diharap kejayaan dan kecemerlangan ini akan berterusan pada masa akan datang.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home


CERITAKBH

Kolej ini telah mengabadikan nama seorang tokoh iaitu Dr.Burhanuddin Al-Helmi. Seorang Profesor, Pejuang Kemerdekaan Malaysia dan juga merupakan cendekiawan negara yang terkenal. Kolej Burhanuddin Helmi mampu menampung sejumlah lebih kurang 800 orang dalam sesuatu masa.


HUBUNGIKAMI

Jika anda mempunyai sebarang info / cerita menarik untuk dikongsi bersama. sila hubungi bloger D'GATOR ONLINE di dgators08@gmail.com

Custom Search

Paparan terbaik dengan menggunakan Internet Explore

BORAKSANTAI

JARINGANLUAR


UKM Aspirasiku
MeltyMedian Studio
Syafiq Nazmi
Youth Malaysia
Asia Partime
Campus Life
Alifah Amelya
Mazuwan Murad
Faez Fakharie

TAJUKARTIKEL


Powered by Blogger

Burhan at Friendster

site stats