DAYADEDIKASIDINAMIK

 

INFOTERKINI

Monday, August 10, 2009
KENANGAN APRESIASI SRIKANDIPada 08 - 09 Ogos 2009 yang lalu, Kolej Burhanuddin Helmi telah mengadakan program Apresasi Srikandi yang telah dilaksanakan oleh Exco Hal Ehwal Siswi, Jawatankuasa Kebajikan Siswa/i KBH. Antara intisari program yang telah diadakan ialah pertandingan menganyam ketupat, Miss KBH, permainan tradisional, senamrobik dan sebagainya. Majlis penutupan progam ini telah dirasmikan oleh isteri pengetua kolej kita iaitu Puan Wangi atau lebih mesra dengan panggilan Auntie dikalangan penghuni KBH. Ribuan penghargaan dan ucapan terima kasih untuk penghuni KBH yang telah banyak membantu dalam menjayakan program ini.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home


CERITAKBH

Kolej ini telah mengabadikan nama seorang tokoh iaitu Dr.Burhanuddin Al-Helmi. Seorang Profesor, Pejuang Kemerdekaan Malaysia dan juga merupakan cendekiawan negara yang terkenal. Kolej Burhanuddin Helmi mampu menampung sejumlah lebih kurang 800 orang dalam sesuatu masa.


HUBUNGIKAMI

Jika anda mempunyai sebarang info / cerita menarik untuk dikongsi bersama. sila hubungi bloger D'GATOR ONLINE di dgators08@gmail.com

Custom Search

Paparan terbaik dengan menggunakan Internet Explore

BORAKSANTAI

JARINGANLUAR


UKM Aspirasiku
MeltyMedian Studio
Syafiq Nazmi
Youth Malaysia
Asia Partime
Campus Life
Alifah Amelya
Mazuwan Murad
Faez Fakharie

TAJUKARTIKEL


Powered by Blogger

Burhan at Friendster

site stats