DAYADEDIKASIDINAMIK

 

INFOTERKINI

Sunday, December 20, 2009
WELCOME BACK TO ALL..

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.

Hari ini yang bertarikh 20/12/2009 merupakan tarikh dimana para penghuni Kolej Burhanuddin Helmi mula mendaftar masuk semula bagi memulakan semester ke-2 sesi 2009/2010. Pastinya semua pelajar telah mengetahui keputusan peperiksaan semster lepas. Bagi yang mendapat keputusan yang baik, tahniah diucapkan. Manakala bagi yang mendapat keputusan kurang memuaskan, janganlah berputus asa kerana sesungguhnya perjalanan kita masih jauh. Sekali gagal bukanlah bermakna gagal selamanya. Anggap saja kegagalan itu satu kurniaan Tuhan supaya kita lebih gigih lagi. Semoga semester ini lebih baik dari yang sebelumnya. Renung-renungkanlah wahai sahabatku sekalian.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home


CERITAKBH

Kolej ini telah mengabadikan nama seorang tokoh iaitu Dr.Burhanuddin Al-Helmi. Seorang Profesor, Pejuang Kemerdekaan Malaysia dan juga merupakan cendekiawan negara yang terkenal. Kolej Burhanuddin Helmi mampu menampung sejumlah lebih kurang 800 orang dalam sesuatu masa.


HUBUNGIKAMI

Jika anda mempunyai sebarang info / cerita menarik untuk dikongsi bersama. sila hubungi bloger D'GATOR ONLINE di dgators08@gmail.com

Custom Search

Paparan terbaik dengan menggunakan Internet Explore

BORAKSANTAI

JARINGANLUAR


UKM Aspirasiku
MeltyMedian Studio
Syafiq Nazmi
Youth Malaysia
Asia Partime
Campus Life
Alifah Amelya
Mazuwan Murad
Faez Fakharie

TAJUKARTIKEL


Powered by Blogger

Burhan at Friendster

site stats